could not add address already have such address

Платформа Mikrotik
Ответить
abcoleh
Сообщения: 55
Зарегистрирован: Ср июл 03, 2013 9:46 am

could not add address already have such address

Сообщение abcoleh » Пт ноя 14, 2014 11:30 am

Чому на мікротіку з адрес листа не видаляється запис про тарифний план і вибиває помилку could not add address already have such address

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5561
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: could not add address already have such address

Сообщение ~AsmodeuS~ » Пт ноя 14, 2014 7:58 pm

тип підключення ?

abcoleh
Сообщения: 55
Зарегистрирован: Ср июл 03, 2013 9:46 am

Re: could not add address already have such address

Сообщение abcoleh » Пн ноя 17, 2014 8:24 am

PPPoE, але я вирішив цю проблему тим що назначив пул адреса не на мікротіку, а на білінгу і помилка зникла!

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5561
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: could not add address already have such address

Сообщение ~AsmodeuS~ » Пн ноя 17, 2014 8:30 am

abcoleh писал(а):PPPoE, але я вирішив цю проблему тим що назначив пул адреса не на мікротіку, а на білінгу і помилка зникла!
цікаво де Ви знайшли що треба назначати пул адрес на мікротіку ?

Ответить