ABillS v0.5

zakachkin
Сообщения: 336
Зарегистрирован: Чт янв 07, 2010 11:00 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение zakachkin » Вт окт 25, 2011 7:55 pm

~AsmodeuS~ писал(а):
zakachkin писал(а):После обновления не снимает распределенную плату за месяц с 24 числа...

просьба завести пользователя и тариф в демо
тариф help1. До обновления всё работало...
Я не волшебник... я только учусь!

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5707
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение ~AsmodeuS~ » Ср окт 26, 2011 7:32 am

поправил

снять за предыдущие даты

periodic monthly MODULES=Dv DATE=xxxx-xx-xx

zakachkin
Сообщения: 336
Зарегистрирован: Чт янв 07, 2010 11:00 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение zakachkin » Ср окт 26, 2011 11:10 am

Спасибо-) знаю
Я не волшебник... я только учусь!

Shturm_N
Сообщения: 141
Зарегистрирован: Вт мар 02, 2010 1:59 pm
Откуда: Lugansk
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение Shturm_N » Вт ноя 01, 2011 8:38 am

Столкнулся с той-же проблемой. Не снимает абонплату. Обновил биллинг, у пользователей на микротике посыпалась 738я ошибка (биллинг не отдает ip).

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5707
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение ~AsmodeuS~ » Вт ноя 01, 2011 2:40 pm

Shturm_N писал(а):Столкнулся с той-же проблемой. Не снимает абонплату. Обновил биллинг, у пользователей на микротике посыпалась 738я ошибка (биллинг не отдает ip).
версия микротика ?

есть ли в радиусе параметр Mikrotik-Address-List

Shturm_N
Сообщения: 141
Зарегистрирован: Вт мар 02, 2010 1:59 pm
Откуда: Lugansk
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение Shturm_N » Ср ноя 02, 2011 9:07 am

Не было. После добавления заработало. Спасибо.

gaz
Сообщения: 14
Зарегистрирован: Пн дек 19, 2011 7:23 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение gaz » Пн дек 19, 2011 9:49 am

Доброго дня.
Встановив 0.53
Велика подяка розробникам за створену систему і можливість її некомерційного використання.
В процесі експлуатації системи у мене з'явилися кілька запитань:

1. Чи можливо забезпечити на ВЕБ інтерфейсі кнопку виходу (Logout)?
Не рідко доводиться заходити в систему із чужого комп'ютера, отже існує можливість
неавторизованого доступу до системи з боку користувачів, через використання кешованих URL.
Або, можливо, є якийсь невідомий мені, метод коректного закриття інтерфейсу ?

2. В Меню "/ Клієнти/" - де відображається перелік акоунтів є поле - "Статус", так по логіці речей
це поле повино відображати статус який є в " /Клієнти/ Логіни/ Інформація/" - (сторінка з параметрами конкретного клієнта)
однак, в інстальованій мною системі поле - "Статус" ,в загальному переліку, завжди АКТИВОВАНО незалежно який статус я виставлю клієнту.
Можливо, я щось неправильно зрозумів. Але я спробував зайти на Демо і там система поводиться аналогічно:
- змінюємо статус клієнта на будь-який (Вимкнено, Призупинено, Не активовано ...) а в загальному переліку поле "Статус"
залишається незмінно - "АКТИВОВАНО"

Дякую за увагу

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5707
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение ~AsmodeuS~ » Пн дек 19, 2011 11:19 am

gaz писал(а):Доброго дня.
Встановив 0.53
Велика подяка розробникам за створену систему і можливість її некомерційного використання.
В процесі експлуатації системи у мене з'явилися кілька запитань:

1. Чи можливо забезпечити на ВЕБ інтерфейсі кнопку виходу (Logout)?
Не рідко доводиться заходити в систему із чужого комп'ютера, отже існує можливість
неавторизованого доступу до системи з боку користувачів, через використання кешованих URL.
Або, можливо, є якийсь невідомий мені, метод коректного закриття інтерфейсу ?
ніяк не доходять руки це зробити, щоб вийти треба повністю закрити бравзер
gaz писал(а): 2. В Меню "/ Клієнти/" - де відображається перелік акоунтів є поле - "Статус", так по логіці речей
це поле повино відображати статус який є в " /Клієнти/ Логіни/ Інформація/" - (сторінка з параметрами конкретного клієнта)
однак, в інстальованій мною системі поле - "Статус" ,в загальному переліку, завжди АКТИВОВАНО незалежно який статус я виставлю клієнту.
Можливо, я щось неправильно зрозумів. Але я спробував зайти на Демо і там система поводиться аналогічно:
- змінюємо статус клієнта на будь-який (Вимкнено, Призупинено, Не активовано ...) а в загальному переліку поле "Статус"
залишається незмінно - "АКТИВОВАНО"

Дякую за увагу

там відоражається статус самого акаунту, а не сервісів статуси сервісів видно в меню сервісів

gaz
Сообщения: 14
Зарегистрирован: Пн дек 19, 2011 7:23 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение gaz » Пн дек 19, 2011 1:32 pm

Тепер зрозумів :) Вдячний за відповідь.
Система в загальному чудова, головне вкурити як вона працює :)

Я зауважив одну особливість:
Процес
/usr/abills/libexec/billd -all
запускався з крону і висів у системі завантажуючи проц. під 100%
причина була в тому що я вказав у параметрах НАСа (mpd5) порт веб-сонсолі 5006
замість CLI- консолі 5005

То можливо є зміст внести якусь додаткову перевірку в код /usr/abills/libexec/billd
типу якщо при конекті на порт не CLI значить -"твой мая не понімаєт" :) і не продовжувати спроб підключення.

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5707
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение ~AsmodeuS~ » Пн дек 19, 2011 8:19 pm

уже код таймаута внесений в систему

gaz
Сообщения: 14
Зарегистрирован: Пн дек 19, 2011 7:23 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение gaz » Вт дек 20, 2011 9:42 am

Питання відносно апдейту чи інсталяції по CVS

Чи правильно я зрозумів що скрипт створення бази - "abills.sql"
що притягується CVS разом з свіжими кодами Abills0.54
не містить змін які необхідні для 0.54 і відповідно їх потрібно вносити вручну
із чендж логів ?

~AsmodeuS~
Site Admin
Сообщения: 5707
Зарегистрирован: Пт янв 28, 2005 3:11 pm
Контактная информация:

Re: ABillS v0.5

Сообщение ~AsmodeuS~ » Вт дек 20, 2011 10:26 am

ні abills.sql уже маэ всі зміни

_voland
Сообщения: 40
Зарегистрирован: Сб май 15, 2010 12:00 pm

Re: ABillS v0.5

Сообщение _voland » Пт янв 06, 2012 7:07 am

gaz писал(а):Доброго дня.
1. Чи можливо забезпечити на ВЕБ інтерфейсі кнопку виходу (Logout)?
Не рідко доводиться заходити в систему із чужого комп'ютера, отже існує можливість
неавторизованого доступу до системи з боку користувачів, через використання кешованих URL.
Або, можливо, є якийсь невідомий мені, метод коректного закриття інтерфейсу ?
Я сам себе сделал кнопочку logout. Сначала долго думал что да как. А решение довольно таки простое. Админка использует типа авторизации basic auth. В файле cgi-bin/admin/index.cgi добавил вот такую строчку

Код: Выделить всё

print "<a href=\"https://foobar\@example.com:9443/admin/\">Logout</a>";

zakachkin
Сообщения: 336
Зарегистрирован: Чт янв 07, 2010 11:00 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение zakachkin » Пт янв 06, 2012 7:42 am

_voland писал(а): Я сам себе сделал кнопочку logout. Сначала долго думал что да как. А решение довольно таки простое. Админка использует типа авторизации basic auth. В файле cgi-bin/admin/index.cgi добавил вот такую строчку

Код: Выделить всё

print "<a href=\"https://foobar\@example.com:9443/admin/\">Logout</a>";
Крутяк! спасибо-)
Я не волшебник... я только учусь!

aivanzipper
Сообщения: 20
Зарегистрирован: Пт июл 01, 2011 10:52 am

Re: ABillS v0.5

Сообщение aivanzipper » Пт янв 06, 2012 10:19 am

_voland писал(а):Я сам себе сделал кнопочку logout. Сначала долго думал что да как. А решение довольно таки простое. Админка использует типа авторизации basic auth. В файле cgi-bin/admin/index.cgi добавил вот такую строчку

Код: Выделить всё

print "<a href=\"https://foobar\@example.com:9443/admin/\">Logout</a>";
В FF работает
В IE и Opera нет

Ответить